An almost missed flight

I had been quite tired to be excited about the trip, what we had been organizing for months. And then the adrenaline rush shocked me when at the check-in desk the lady said: if you don’t have that credit card with you, I think we have a problem.

What the hell?! I have closed my bank account where my credit card belonged to, what the lady asked for. Without the number I can’t check in. No flight to Bangkok, no further travels, maybe no Vietnam. Shit. Let’s think, let’s think. So I called the bank, and they asked for another code I didn’t have. I called my Uncle then, and asked for getting to my home and find that tiny paper in my desk with the code. Every minute was like an hour. Call from Hungary, got the code. Calling the bank again. Waiting. Waiting. They’re consultating if they can give this special information to me in this case. More waiting. Aargh. And they’re giving me the number of the card. Yessss!

Greetings from Doha!

->HU

Túl fáradt voltam ahhoz, hogy izguljak amiatt az utazás miatt, amit már hónapok óta szerveztünk. Az adrenalin csak akkor áradt szét ereimben lökésszerűen, amikor a check-in-nél a hölgy ezt mondta: ha nincs önnél az a bankkártya, akkor azt hiszem, van egy kis problémánk.

Mi a fene? Azt a bankszámlát, amihez a kért kártyám tartozott, egy héttel előtte zártam be. A kártya száma nélkül nem tudok becsekkolni. Nélküle nincs út Bangkokba, talán az egész vietnámi program is úszik. Súlyos. Gondolkozzunk, gondolkozzunk! Felhívom a bankot, de ők egy másik kódot kérnek, amivel szintén nem rendelkeztem. Így felhívoam nagybátyámat és megkérem, hogy jusson be a szobámba, és keresse meg az íróasztalom fiókjából az apró papírt, amin a kért kód rejtőzik. Minden perc várakozás egy órának tűnik. Hívás Magyarországról, megvan a kód. Hívom újra a bankot. Várakozás, ideges várakozás… Már kollégákkal tárgyalják hosszú perceken keresztül, hogy ilyen különleges esetben kiadhatják-e a már nem létező kártyám számát. Gyerünk, gyerünk! Megadják a számsort! Igeeen!

Üdvözlet Dohából!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s