Tea factory nearby

In September we had two, short motorbike trips around Thai Nguyen. The first one lead to a new friend’s friend’s house, which is a tiny tea factory next to a plantation. The place is literally in the jungle, it wasn’t easy to get there. Of course, we were greeted with some good quality green tea. But can you imagine, that only two weeks after I moved here, I wend already to a tea factory? Splendid!

Conrad and the girls / Conrad és a lányok
Conrad and the girls / Conrad és a lányok

Szeptemberben volt két rövidebb motoros túránk Thai Nguyen környékén. Az első egy új barát barátjának a házához vezetett, ami egy apró teafeldolgozó egy teakert mellett. A ház szó szerint a dzsungelben van, nem volt egyszerű megközelíteni. Természetesen finom, helyi zöld teával köszöntöttek minket. De el tudod képzelni, hogy csupán két héttel a megérkezésem után már teaültetvényen voltam? Pompás!The other trip was to a similar house, but it’s Jamie’s, our other Vietnamese friend’s uncle’s house. We even tried fishing with a simple stick and and a line, and it was very easy to catch fishes here! But all of them were too small… The life on the countryside, in the wild rainforest is very hard, but certainly more relaxing than living next to a national road, what is noisy, stinky, ugly… just like the road at the university.

A másik túra egy hasonló házhoz vezetett, de ez Jamie, egy másik vietnami barátunk nagybácsijának a háza volt. Még horgászni is elmentünk egy bottal és egy damillal, meg persze csalival, és nagyon egyszerű volt így halat fogni az apró tóból. Sajnos túl kicsik voltak… Az élet vidéken, a vad esőerdőben nagyon nehéz, de biztosan kellemesebb, mint egy főút mellett lakni, ami zajos, büdös, koszos, poros… pont, mint ami az egyetem mellett halad.

Lunch / Ebéd

Lunch / Ebéd
...and the livin' is easy...
…and the livin’ is easy…
Advertisements

One thought on “Tea factory nearby

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s